2109911563,6944311482 Δωριέων 9, Αθήνα alvertisiosif@yahoo.gr
hero image

 

 
 
 
ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΙΩΣΗΦ
Ολικές Ανακαινίσεις Κτιρίων | Αθήνα - Άγιος Δημήτριος

Η εταιρεία μας, με επικεφαλής των Αλβέρτη Ιωσήφ, δραστηριοποιείται από το 1993 σε ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Αθήνα.

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, αναλαμβάνουμε κατασκευαστικά έργα και οικοδομικές εργασίες δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των υλικών και τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Εξειδικευόμαστε στην πατητή τσιμεντοκονία, τις μονώσεις ταρατσών και τις θερμοπροσόψεις στοχεύοντας σε ένα άρτιο, καλαίσθητο και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Εξασφαλίστε ένα όμορφο και υγιές περιβάλλον για εσάς και τους γύρω σας και απαλλαχθείτε από το άγχος της οργάνωσης μεμονωμένων εργασιών και το συντονισμό διαφορετικών συνεργείων. Η κατασκευαστική εταιρεία ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΙΩΣΗΦ έχει τη λύση για το χώρο σας.


 


 

     
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Νέες οικοδομές  Αναπαλαιώσεις κατοικιών  Επισκευές κτιρίων  Ανακαινίσεις οικιών ξενοδοχείων & καταστημάτων  Οικοδομικά  Μερεμέτια
 
     
     
 
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Σύγχρονη τεχνική και άρτιο αποτέλεσμα με ποικίλες εφαρμογές σε μπάνια, πισίνες, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 
     
     
 
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

Ενεργειακή αναβάθμιση της εξωτερικής όψης κτιρίων  Δυνατότητα ένταξης στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ για επιδότηση έως και 80%
 
     
 
     
 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Μέγιστη δυνατή προστασία του κτιρίου από την υγρασία, καιρικά φαινόμενα και κλιματολογικές συνθήκες με τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς.
 
     
     
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Βαψίματα εσωτερικών & εξωτερικών χώρων - Τεχνοτροπίες  με οικολογικά χρώματα επώνυμων εταιρειών.
 
     
     
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Πλακίδια μικρών και μεγάλων διαστάσεων με εφαρμογές σε ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας, εσωτερικών δαπέδων ή εξωτερικούς χώρους.
 
     
 
 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς.